22 Decembrie...Semnifica ceva...?!

miercuri, 22 decembrie 2010 0 comentarii



  • 22 Decembrie – În jurul orei 12:08, Nicolae și Elena Ceaușescu fug din sediul CC al PCR cu ajutorul unui elicopter. După o scurtă escală la Snagov cei doi sunt lăsați în zona Titu și preluați de miliție. În jurul orei 18:00 cuplul Ceaușescu este luat și depus într-o unitate militară din Târgoviște. Se desfășoară prima ședință a Comitetului Frontului Salvării Naționale, compus din vechi comuniști și disidenți, prezidată de Ion Iliescu. Au loc lupte de stradă în principalele orașe din România.







  •                                                             sursa: Wikipedia
    Dupa cum ati vazut , acum 21 de ani pe data de 22 Decembrie, Romanii au declansat revolutia din 1989, care a zdruncinat Comunismul de la putere. Opinia mea personala despre acest mare eveniment este una nu foarte bine conturata deoarece eu nu eram nascut pe atunci. Tot ce stiu despre ce s-a intamplat atunci am aflat de la cei mai in varsta care au sustinut revolutia.
      Ca natiune ar trebui sa fim vesnic recunoscatori Timisorenilor, care au avut curajul sa se ridice si sa vorbeasca pentru intreaga tara.
    Intrebarea care se ridica este una cercetatoare pentru regimurile care ne conduc acum, oameni buni, cei care ne conduc acum, par a fi un regim TOTALITAR, nu DEMOCRATIC!
    E timpul sa ne aducem aminte ca acum 21 de ani atatia oameni au murit pentru ca tara sa fie libera, sa fie o tara in care opinia cetatenilor este foarte importanta, insa am curajul sa afirm ca nici acum dupa 21 de ani nu s-a infaptuit decat putin din visul eroilor, care au murit pentru noi.
     Astept opinia voastra despre acest subiect!

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     

    ©Copyright 2011 Adriel Blog | TNB