An nou frumos!

marți, 28 decembrie 2010 0 comentarii
Suntem in pragul urmatorului an, cu totii speram sa fim mai buni, mai intelegatori, mai darnici si tot asa. Insa cand mai trece inca un an ne punem aceleasi tinte, dar oare de ce aceleasi teluri nu s-au implinit anul trecut? Atunci daca nu s-au implinit anul trecut, anul acesta de ce s-ar implini?
E greu cand ne punem dorinte de schimbare a caracterului, a mintii si a tuturor aspectelor ce tin exclusiv de noi. Cand ne dorim ceva care se afla pe rafturile unui magazin este relativ usor sa dobandim acel lucru, insa caracterul este extrem de greu de schimbat.
Ne trebuie o dorinta de fier ca se ne putem schimba obiceiurile, traditiile, si cate si mai cate.
Daca intrebam un om de 90 de ani ce ar vrea sa schimbe, ne-ar spune aceleasi lucruri care noi ni le dorim sa le schimbam acum la varsta frageda.
Cu totii stim foarte bine ca nu putem fi perfecti, nimeni nu poate sa ajunga la perfectiune nici daca traieste 1000 de ani, ci din contra cu cat traim mai mult cu atat ne inmultim pacatele.
Chiar daca nu putem sa ajungem la perfectiune va provoc ca in urmatorul an cu totii sa ne straduim sa ne aducem aminte de promisiunile facute anul anterior si sa ne tinem de cuvant in totalitate. An nou fericit la toti!
Posted by Picasa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©Copyright 2011 Adriel Blog | TNB