Incepe al-3-lea razboi mondial?!

luni, 20 decembrie 2010 2 comentarii
Marti 23 Noiembrie: Dupa ce Coreea de Nord a atacat peninsula Coreeana de Sud, au aparut sute de zvonuri cum ca ar incepe al-3-lea razboi mondial , personal nu sunt deacord cu asemenea ipoteze dar, orice este posibil.
Ce este de subliniat, ca toate statele impreuna cu ONU au dezagreat gestul Coreei de Nord care spun ei ca a fost total lipsit de tact si a starnit la multe zvonuri, certuri, discutii, si atatea exagerari.
Pana acum s-au inregistrat 2 morti si 80 de raniti ai Coreei de Sud, insa numarul mortii si ranitilor al Coreenilor de Nord nu se stie exact nici in momentul de fata.
Ce vreau sa spun este ca acum in situatia in care se afla lumea noastra numai de un razboi mondial ducem lipsa.
Ar fi ceva catastrofal sa inceapa un nou razboi mondial din cauza unor politicieni insetati dupa putere, care nu se gandesc decat la interesele personale.
Un razboi niciodata nu o sa aduca bine indiferent de conditiile in care se desfasoara!
Cei mai batrani dintre noi isi aduc aminte despre primul razboi mondial cat si despre al doilea, cate milioane de vieti s-au pierdut din cauza un pretext!
Nu este deajuns ca ne confruntam cu tot felul de crize: de la cea financiara la cea sociala, politica, religioasa si asa mai departe, un razboi ar pune capac la toate.
 Cred ca cel mai bine pentru prevenirea unei astfel de catastrofe mondiale trebuie o minte sanatoasa care sa sustina pacea ca singura solutie pentru astfel de situatii.
"Orice cearta e buna cand se termina cu pace" , spune un vechi proverbe asa sper sa se intample si in acest caz nefericit.
Ma rog pentru cei care trec prin incercari acum in Coreea ca sa reuseasca sa razbeasca toate incercarile grele si intelepciune pentru autoritati sa medieze problema.

2 comentarii:

  • Anonim spunea...

    personal nu cred ca ar putea incepe un al treilea razboi mondial...avem prea putine resurse din cauza crizelor pentru a putea detine numarul adecvat de resurse militare pentru un al 3-lea razboi...opinia mea este ca daca am fi avut destule resurse , cu acesti conducatori pe care ii avem puteam sa fim distrusi deja ...diplomatia e o cale buna de a rezolva un razboi...dar nu pot crede ca conducatorii nostri pot avea diplomatia prea buna fiindca ei nu sunt alesi pe baza de relatii si chestii cu adevarat importante si sunt alesi prin mita si coruptie...nu stim ce ni se poate intampla!!!

  • Unknown spunea...

    Sunt de acord ca noi avem niste conducatori "falsi", care urmaresc numai interese personale, insa nu cred ca aceasta situatie va evolua, deoarece este a-3-a oara in an cand Coreea de Nord ataca Coreea de Sud.
    ONU promite sa rezolve cat de repede se poate situatia asta delicata...

Trimiteți un comentariu

 

©Copyright 2011 Adriel Blog | TNB